Okulumuz Hakkında

Şh.Er.Ali Beyaz İlkokulu
Bağlarbaşı mah. İğde Kasabası Elbistan/KAHRAMANMARAŞ
(344) 432-3002
(0__) ___-____
https://sehiteralibeyazio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Elbistanı’mızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüven sahibi, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Okulumuzun kalite politikası: Millî eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına almak, öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :11
Öğrenci :133
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :430
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-13:30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine Uzaklık 178 km, İlçe Merkezine Uzaklık 17 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İğde, Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir beldedir. Elbistan Ekinözü karayolunun üzerinde bulunur. Kuzeyinde Elbistan, güneyinde Ortaören, batısında Çalış bulunur. Elbistan´a 17 km uzaklıktadır. Karasal iklim görülür, fakat tarlaları Kalealtı sulama birliği vasıtası ile sulanır. Aynı anda, İğde kasaba ünvanınada sahiptir.Belde de 3 tane mahalle vardır.ilkokul,ortaokul ve lise mevcuttur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları